varumärke och identitet

Kundens upplevelse av ditt varumärke och företag är en viktig ingrediens i din affärsstrategi. Redan vid en första anblick kan signalera vem du är, vad din verksamhet står för och vilka värderingar företaget har.

Att bygga ditt varumärke handlar om att skap ett igenkännande som dina kunder gillar. Det är enkelt att förstå perspektivet för olika varumärken när du tänker efter. Se dig omkring och fundera på var du ofta ser dina favoriter i vardagen.

varumärke och identitet

Exklusiva butiker för dyra smycken har en specifik design med smakfull lyx och det ser dyrt ut redan i broschyren. En lokal snickare har en helt annat varumärke som ska utstråla hantverk, genuinitet och hållbarhet. Vi identifierar ofta klara färger med billigt och snabbt. Mättade färger med förtroende och finansvärlden.

varumärke och kommunikation

Det ligger mycket i ett budskap med rätt identitet. Kundens igenkännande skapar en signal och upplevelsen av lycka kan te sig på olika sätt. Man kan bli närapå förälskad om man ser en kampanj med ditt varumärke. Man vill göra göra klippet nu och kan inte låta bli. En annan känsla får vi på banken när du ska skriva på viktiga avtal. Det måste finnas trygghet och förtroende i din affär med banken. Alla dessa känslor speglas i vår uppfattning av vem och vad vi ska lita på. Helt enkelt identitet och varumärke.

Här finns inga designpriser men tycker varumärke är det viktigaste och roligaste som finns. Tycker vi lyckas ganska ok med en logo och grafisk kommunikation för våra kunder. Vi anlitar även andra duktiga designers för att kunna erbjuda dig bästa möjliga resultat. Våra designers har mångårig erfarenhet av stora, komplexa projekt. Framför allt en bredd för att förstå era behov och önskemål.

Vi vet att design inte bra är färg och form utan funktion, tillgänglighet och psykologi i stort. Saker och ting ska vara snygga – men samtidigt måste de mätbart stötta din försäljning samt singnalera dina värderingar och profil.

Ett varumärke ska fungera på ditt visitkort, din hemsida och sociala kanaler. Det kan vara viktigt att veta att du kan använda vårt material som bakgrund i din mobil eller banderoller på hockeyarenan.