tjänster för ditt företag på nätet

tjänster

Möjligheterna med att anlita en digital marknadsföringsbyrå är många. Vi kan hjälpa dig som egenföretagare att synas där dina kunder söker efter dig. Då vi själva är småföretagare kan vi lätt förstå din verksamhet och lära oss att jobba med din verksamhet på internet.

Tanken med vår verksamhet är att möta dig som är företagare och gynna din verksamhet lokalt. Vi kan branschen vi arbetar i och vill lära oss din verksamhet för att hjälpa dig.

Är du snickare, bagare, takläggare, grävmaskinist, bokförläggare, konditor, eller vill sälja dina konstnärliga alster on-line så kan vi hjälpa dig med de mesta. Vi har erbjudit allt från en enkel hemsida med kontaktuppgifter till avancerad e-handel och även produktion av podcast. Vi är både erfarna och bekväma i rollen som konsult och tycker om att bli utmanad av nya kunder med nya önskemål.

Att jobba med vår specialitet sökmotoroptimering är den finputs som en webbproduktion behöver för rätt resultat. Det finns ändå en bred kunskap i produktion och strategi som ligger till grund för resultatet som vi alltid strävar efter.

tjänster vi erbjuder

hemsida

Din hemsida behöver byggas och struktureras för att dina befintliga kunder ska hitta in och dina nya kunder ska hitta dig i sök.

design & form

Tycker du det känns viktigt att anpassa dig till dina kunder och målgrupp. Vi kan hjälpa dig med design och form på flera olika sätt.

profilering

Det är viktigt att dina kunder känner igen dig. Där kan vi hjälpa dig med ditt företags profilering online.

Hemsida med webbdesign där vi anpassar ditt företag emot dina kunder. Vi analyserar marknaden och skapar en hemsida med din erfarenhet och kunskap för att sälja till dina möjliga kunder. Din hemsida blir din kanal för att öka din omsättning och växa. En plats där dina kunder hittar dina tjänster och kan handla dina tjänster och produkter framöver.

Design och form går hand-i-hand med det vi gör för att hitta rätt uttryck för ditt företag. Valet av färg kan göra skillnad på hur andra uppfattar dig och rätt beslut i valet av färg kan vara annorlunda. I betraktarens öga gäller det att hamna rätt och skicka rätt signaler. Saker vi värderar när vi arbetar med din design och form.

Logotyp och företagsprofilering är en viktig del i företaget för att kunden ska känna igen dig. En logotyp skapar din identitet med kunden och ditt företag kan kännas igen när du är ute och jobbar. I en kampanj på internet eller ditt omtalande av andra kunder i sociala medier. kanske din bil behöver profileras eller du behöver snygga t-shirts till gänget?

content

Innehåll driver dina besökare och fler besökare att hitt in till din hemsida.
content och copy

seo

Möjligheterna att synas där dina kunder letar efter dig är den absolut mest värdefulla investeringen.
sökmotoroptimering

podcast

Har du funderat på att starta en podcast. Vi hjälper företag med planering och publicering, där podar finns

Content & copy allting handlar alltid om innehåll. En övertygande presentation och kunnighet som står ut från andra. Delar dina medarbetare sin expertis och är med och bloggar eller är allt innehåll köpt externt? Vem står för känslan och är avsändaren med rätt tonalitet och bakgrund för företagets tjänster?

Sökmotoroptimering / SEO är källan till att lyckas med din hemsida. Här samlar vi erfarenhet om strategi och optimering av ditt innehåll. Med fokus på att låta din målgrupp hitta dig via sök.

Podcast – produktion och publicering av din podcast där vi hjälper dig med inspelning och ljud och kan sätta din prägel på hur du ska låta och uppfasttas.

Våra tjänster är en blandad kompott av erfarenheter och specialiteter sedan vi började arbeta med digital produktion. Det började med digital ljudproduktion 1993 och har sedan dess utökats med digital publicering och webb plus produktion av podcast och design med färg och form.

Vilken tjänst du behöver är kanske inte lätt att veta i ett första skede. Vi är behjälpliga i ett första möte där vi kan lyssna på dina önskemål och skapa förslag och se på förväntade resultat.