Strategi

Allt är möjligt, en strategi om hur du ser på ett problem och på det sättet kommer lösa det. En positiv inriktning redan när vi möter kunden gör att vi kan fokusera på vad vi ska lösa, inte vad vi inte kan lösa. Alla kunder har potential att få hjälp med en lösning och det är därför vi funnits här med vår kunskap. Numera är det 22 års erfarenhet inom webb, digital strategi, produktion och sökmotoroptimering.

Analys av uppdrag

Det är alltid lika spännande att få se på kundens uppdrag, flukta på koden bakom det som syns på skärmen och börja förstå vad vi kan göra för typ av insats. Ofta är det brister i koden som styr webbsidans innehåll, struktur och den tunga laddningen av bilder och anna grafik. Vi älskar att se och förstå vilka insatser vi kan göra för varje kund och har idag en strategi att lägga fram vår analys, åtgärder och strategi för hur vi arbetar och löser ett problem med en insats.

Struktur och sökord

Alla branscher har en konkurrerande marknad där vi kan se på hur sökord, och ranking beter sig med olika strategi. Vi analyserar hur andra företag arbetar med sitt innehåll och sätter fokus på hur vi kan göra bättre med ett flertal parametrar. Allt har att göra med inriktning, fokus och sökord i branschen.

Med en riktig struktur och optimering av ditt innehåll, granskning av sökord och den grundläggande struktur och semantik som skapas i en webbplats gör vi vår insats att skapa en långsiktig effekt med hjälp av vår kund. utbildning är en stor de lav vårt arbete där kunden kommer kunna lära sig fortsatt arbete med en webbplats och göra jobbet med hjälp av anställda och andra experter.