Hem » sökmotorkonsult

sökmotorkonsult

Att vara sökmotorkonsult innebär att jag måste ha en bredd och kunskap i det digitala. Det har jag ockspå utvecklat under mina 25 år inom digital produktion och mötet med människor. Relationen med våra kunder börjar med ett samtal, en referens eller ett oplanerat möte där vi möts i en ny kontaktyta. Vi anser att det bästa i ett nytt möte är att man alltid får en nystart med nya förutsättningar. Möjligheten att erbjuda obegränsade idéer och det handlar oftast om att ge och ta. Vi kan erbjuda bred erfarenhet och stor kunskap med dina drömmar som mål och rätt förutsättningar som bas.

Internationella kunder

Vi har arbetat internationellt med kunder från alla hörn och stärks i kulturella kontakter. Sverige i sig är en arena med hög kompetens och där finns vi att erbjuda över 25 års erfarenhet från den digitala branschen. Som konsulter, utbildare, föreläsare och en förlängd hand för våra kunder.

För att lära känna dig behöver vi ta oss in i din kärna, möta ditt folk och känna er på pulsen. Vi vill engagera och inspirera era varumärkesbärare och coacha dem till att bli ert företags bästa. Ditt företag får en starkare själ och tryggare varumärke med en styrka vi implementerar i dina medarbetare. Vi jobbar gärna nära er verksamhet och ledning och knyter kontakter för att bli så bra som möjligt. Allt för att skapa synlighet, bygga varumärke och kundens identitet för att synas.

michael baggelin

Michael Baggelin
– din digitala strateg & sökmotorkonsult

sökmotorkonsult och webbdesigner

Jag har arbetat med webbdesign sedan 1996 och utvecklats i ett genuint intresse för användarvänlighet och semantisk kod. I rollen som medialärare utbildade jag inom webbdesign och multimedia på gymnasiet och KY på den tiden. Min profil att kunna vara en evangelist för användarvänlighet, kodkvalitet och webbstandard utvecklar mig. En hemsida i min värld ska synas och göra ett jobb. Vara ett hjälpmedel för marknadsföring och företagets synlighet. Något som är kundens beslut och mitt motto.

rutin och struktur

Morgonen för mig börjar klockan 05 meditation och 12km cykeltur kring Göteborg. Som mångsysslare lägger jag tid på kunder, utveckling och nya idéer. Genom att studera på distans och driva andra projekt utvecklas vi tillsammans. Göteborgs Romprovning är ett exempel, där vi erbjuder romprovning för nyfikna. Kurser jag går är inom design och industridesign och produktutveckling. Att jobba som sökmotorkonsult är intressant , utmanande, utvecklande och mycket spännande. Resultat som utgår från erfarenhet och analys kan få mig att le hela dagen.

Det bästa i mitt liv idag är att jag blivit farfar. Jag ser fram emot varje tillfälle att lära känna en liten flicka som fyller mitt hjärta med kärlek. Däremellan jobbar jag med ett otal olika projekt och leker entreprenör.

Erfarenhet: +25 år
Boka möte: +46 722443350
Medlem i seo-proffs