Sök i google

Med sök i google får vi relevanta resultat och svar på frågor vi skriver in. Till en början, ungefär 15 år sedan, kunde vi bara använda sökord för att försöka optimera innehåll. Sedan en tid använder vi sökfraser i sök för bättre resultat. Nyligen ger google oss ännu bättre verktyg att jobba med för att jobba med deras tjänster i sök.

Generellt allt vi gör vardagligen ger oss möjlighet att använda sök. Ett telefonnummer, en plats, butik, adress eller vädret kan anges som ett resultat med sök i google. Vi har till viss delat tagit bort behovet att minnas saker själva med utvecklingen av mobiltelfoner och därmed kommer sök vara mer användbart än någonsin.

Genom att söka information, som om Google vore vårt eget orakel, kan vi hitta information genom att använda sökord. Ett sökord är exempelvis ett ord som leder dig till den informationen du vill veta mer om. Apelsin, kan vara ordet du behöver använda om du vill veta mer om just apelsin. En stad, vilken som helst eller dagens lunchställe.

Skriv in sökordet i Google så får du förhoppningsvis ett resultat från Google som handlar om det du önskar.

Google blir bättre och bättre

Google är enormt bra på att leta efter det du menar att du vill veta mer om genom att söka på det. En kombination av Google och deras sätt att jobba tillsammans med exempelvis en SEObyrå i Göteborg skulle kunna hjälpa ditt företag. Vi är duktiga på att anpassa innehåll och struktur på er webbplats. Det innebär att innehållet kan generera träffar och helt enkelt synas där era kunder letar efter era produkter och tjänster.

Vi förstår sök i google

Vi är enormt bra på att förstå hur Google fungerar och kan anpassa din webbplats efter riktlinjer som över 95% av användarna av internet dagligen. Vi har arbetat med riktlinjer från Google sedan många år och har bra koll på vilka fel en webbplats ofta kan ha.

Resultat från sök i google

Tänk dig att varje sekund någon gör ett sök i google skulle ert företag kunna synas. Vad vi menar med det är att vi kan hjälpa er att synas och hitta kunder via sök. Om det hade varit saker som ditt företag säljer kan vi styra dina besökare från deras sökfråga till din webbsida.

Visst låter det som någonting omöjligt men fantastiskt bra.