vem söker efter dina produkter

Idag optimerar vi en hemsida efter att kunderna ska söka på dina produkter och tjänster. För oss som jobbat länge med detta är det rutinmässig och förhållandevis enkelt med rätt verktyg. Kunskapen finns men vi tar in ditt affärsområde i vår erfarenhet och lägger ihop. Till att början jobbar vi med analys för att kartlägga…

By.

min read

synlighet med sökord

synlighet med sökord

Idag optimerar vi en hemsida efter att kunderna ska söka på dina produkter och tjänster. För oss som jobbat länge med detta är det rutinmässig och förhållandevis enkelt med rätt verktyg. Kunskapen finns men vi tar in ditt affärsområde i vår erfarenhet och lägger ihop. Till att början jobbar vi med analys för att kartlägga dina kunder och blivande trender. Vi plockar fram bra underlag utifrån både känsla och statistik där vi även ser på kända konkurrenter. Sammanställningen blir oftast tydlig och ingreppet i din hemsida kan ta en stund tills vi når resultat.

Kan du som företagare föreställa dig att ingen letar efter det du erbjuder. Ingen söker på dina tjänster eller produkter och du är i det fallet inte helt unik. Du har däremot ett unikt läge att skapa din egen bransch. Bygga ditt varumärke i en inte ännu upptäckts affärsidé.

vet du vem söker efter dina produkter?

Ingen vet kanske vem som letar eller söker efter någon annans produkter om de inte jobbar med just sökmotoroptimering. Vi kan kartlägga geografiskt område, ålder, kön, bilmärke och mycket mycket mer i beteendet i hur dina kunder möjligtvis söker efter dig. Vi kan ta reda på hur vi kan nå dem i sök genom att göra ditt företag synligt för dem. För oss behöver vi bara lite analys och strategi samt en del tid för att få det att hända. Sedan jobabr vi vidare med att hitta dina kunder genom sök.

Som alltid har ett varumärke eller en tjänst ett fokus på en persona, alltså en profil man vill nå. Detta för att kunna anpassa sina produkter till en målgrupp och sälja så mycket man kan. Vem söker efter dina produkter blir gladare än någonsin när de hittar vad de letar efter.

det betalar sig att synas

Inte förrän du syns där de som letar söker efter dig, du kommer lyckas öka din försäljning. Det är enkelt matematik och en duktig seobyrå som har fantastisk sökmotorkonsult med glimten i ögat för att ta dig till dina mål. Såklart ser vi dig som kund som viktigaste men vi levererar gärna ett resultat över din förväntan. Kan vi öka öka din relevans i sökordskorsningen kanske du återkommer och vill ha mer och ännu mer. Det har faktiskt hänt att vi har återkommande kunder månadsvis och årsvis, fortfarande överraskade över resultatet.

Vi tycker om att skriva lite provocerande för att påverka andra att göra ett ännu bättre jobb och tycker om att fajtas lite på arenan för SEO. Lycka till med dina projekt så kanske vi ses om du behöver hjälp med att synas med dina sökord der ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *