sökmotoroptimering göteborg

Vi erbjuder sökmotoroptimering Göteborg och tycker det är bland det roligaste som finns att analysera din hemsida. Vi är ganska små i branschen men kanske den äldsta digitala byrån lokalt som erbjuder vår specialistkompetens. Berättelsen började redan på 90-talet då vi kodade hemsidor med HTML och jobbade med webbdesign. Det har varit en lång resa…

By.

min read

sökmotoroptimering göteborg

sökmotoroptimering göteborg

Vi erbjuder sökmotoroptimering Göteborg och tycker det är bland det roligaste som finns att analysera din hemsida. Vi är ganska små i branschen men kanske den äldsta digitala byrån lokalt som erbjuder vår specialistkompetens. Berättelsen började redan på 90-talet då vi kodade hemsidor med HTML och jobbade med webbdesign. Det har varit en lång resa och det är fortfarande kul. Det är det tillfredsställande att kombinera både expertis inom hemsidor och synlighet tillsammans med beteendevetenskap i våra analyser.

Idag har vi en annan riktning och målsättning då vi har utvecklats till göteborgs minsta seobyrå. Lite gulligt kanske men med potential som räcker. Vi har i två specialistkompetense rhittat vårt koncept att jobba sida vid sida med beteendevetenskap och analys bredvid vår specialitet, sökmotoroptimering göteborg.

kan man erbjuda pro-bono?

I vår nya satsning ger vi järnet med flera mindre verksamheter och har dessutom erbjudit pro-bono till några intressanta nystartade verksamheter. Att jobba pro-bono kan vara nog så tillfredsställande när vi får hjälpa till att vara med på en resa som kanske aldrig hade hänt annars. Det är ju inte helt enkelt att starta en nysatsning med att casha 50k för en ny hemsida.

Möjligheten att få vara rådgivare inom allt från annonsering, hemsida, seo-strategi med mera har alltid varit enormt kul. Det är ett sätt att utvecklas och är fortfarande utmanande för att vi ska hålla måttet till alla våra kunder, dag-för-dag.

Komplettera det med att investera allt du har för att kunna starta och skapa nya kunder till din tjänst. Nej, vi tänkte att med våra låga kostnader kan vi erbjuda tjänster som kanske blir gentjänster i framtiden. Vi ser det som en investering för att hjälpa andra att bygga digital etablering med att vara en av de byggstenar som skapar grunden i er verksamhet.

Sökmotoroptimering har för oss ofta varit beroende av att hemsidan är tillräckligt bra och fungerar att bygga in teknisk SEO. Det finns mycket i dold kod att optimera även i en hemsida du byggt hemma med wordpress.

förverkliga din affärsidé med oss

Har du kanske en affärsidé vi kan ta oss an och lägga på vår kunskap på. Vi är nyfikna på om det finns pro-bono i den digitala affärsvärlden och om vi kan erbjuda dig en tjänst för att kunna starta upp. Kontakta oss för en förfrågan om ett projekt som vi kanske kan medverka i. Låt oss vara med och utveckla din affär digitalt och skapa både hemsida och synlighet.

Vi har jobbat med affärsområden inom bank och finans, bygg och köksinredning, friskvård, hotell och rekreation, mat och dryck, hotell och restaurang med flera.

Du behöver egentligen bara skicka en fröfrågan till oss och be oss värdera din affärside. Se över och analysera befintlig hemsida och sätta upp ett möte med. Vi ser fram emot att gynna din verksamhet och ser fram emot att du hör av dig tills oss snarast.

Erbjudandet gäller februari ut och vi förbehåller oss rätten att välja det projekt som passar oss bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *