hur du får en snabbare hemsida

En snabbare hemsida kan vara snygg, användarvänlig och effektfull. En hemsida du har större chans att din besökare stannar kvar på och återkommer till. Valet ligger i händerna hos den som tar besluten och kan göras som en kort kostnad eller långsiktig investering. Som internetanvändare upplever vi att det finns både snabbare och långsammare hemsidor…

By.

min read

snabbare hemsida

snabbare hemsida

En snabbare hemsida kan vara snygg, användarvänlig och effektfull. En hemsida du har större chans att din besökare stannar kvar på och återkommer till. Valet ligger i händerna hos den som tar besluten och kan göras som en kort kostnad eller långsiktig investering.

Som internetanvändare upplever vi att det finns både snabbare och långsammare hemsidor av olika slag och anledning. Det finns naturligtvis bra och sämre webbsidor och som din besökare hittar av olika anledningar. De flesta hemsidor som är acceptabelt funktionella och snabba möter ett syfte och existerar därför också.

Den värld vi lever i blir snabbare och vi ställer högre krav på att saker ska gå snabbt. Internet har utvecklats snabbare och snabbare. Vi förväntar oss snabba megabits i våra mobila enheter utan att blinka. Att din hemsida inte alls är snabbt nog tillräckligt för att kunden ska vänta är alldeles för vanligt.

De flesta av oss kan förstå att det finns något som räknas som acceptabel väntetid för att ladda en hemsida. Eller lång väntetid som redan innan man accepterad väntan har lämnat en hemsida. Den ena av de två kommer sällan generera någon trafik eller sälja någon av dina produkter. Besöket på din hemsida kommer dessutom avbryta chansen att kontakta dig.

Har din hemsida blivit ett verktyg som genererar medel in i företag? Eller är det en tärande kostnad som inte fungerar. Skrämmande tankar men det är vanligtvis ganska enkelt att genomför en optimering för en snabbare hemsida. Vi åtgärdar möjligheterna och börjar med att analysera din webbplats behov.

snabbare hemsida med besökaren i fokus

Det finns många element i en webbplats som borde värderas högre och optimeras bättre. Vi som arbetat med digital produktion såsom webbdesign, användarvänlighet och marknadsföring gör allt för att guida våra kunder genom processen. Att skapa en snabbare hemsida är en av de små detaljerna vi spenderar mest tid på.

Att alltid skapa bästa möjliga webbplats för besökaren är det yttersta målet. Detta kan påverka de önskade slutresultatet för hemsidan. Vi ser på din målgrupp som får den förväntade upplevelsen du anpassat för dem.

Det är förhoppningsvis självklart att en snabbare webbplats får större möjlighet att laddas än en långsam webbplats. Många hemsidor kommer aldrig ens visas för din besökare. Därmed har du som företag gjort en investering på webbplatsen som inte kommer bli ett nödvändigt verktyg.

investera i din hemsida med oss

Vi jobbar för våra kunder och kan med omedelbart intresse ta oss an uppdrag med liknande problematik. Vi har lång erfarenhet av hur man bör göra och dessutom inte bör göra.

Att göra fel har gett oss alla möjligheter att göra rätt

Vi jobbar med grundläggande riktlinjer för publicering, Vi kan även analysera en hemsida för att ge råd och vi tycker det roligaste av allt är att skapa din företagsprofil med färg och form för att skapa dina kunders nya favoritprodukt och företag.

Har du behov av någonting nytt digitalt är vi ganska säkra på att vi kan jobba med dig när det passar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *