hemsida – ett digital verktyg

Det är alltid lika kul och spännande med en ny hemsida. Förfrågningar kommer ofta om mindre och mellanstora företag i vårt område Göteborg. Vi har valt att jobba för de mindre företagen då vi tycker vi kommer närmre behovet och kunden på ett bättre sätt. Din hemsida skapar vi som en sista åtgärd när vi…

By.

min read

hemsida

hemsida

Det är alltid lika kul och spännande med en ny hemsida. Förfrågningar kommer ofta om mindre och mellanstora företag i vårt område Göteborg. Vi har valt att jobba för de mindre företagen då vi tycker vi kommer närmre behovet och kunden på ett bättre sätt.

Din hemsida skapar vi som en sista åtgärd när vi strukturerat resultatet av vår analys. Vi gräver ganska djupt för att ditt företag ska ställas inför konkurrensen och marknaden där du ska spela. Vi ser ofta att man missar detta när man bygger en hemsida. Förståelsen för att man har en konkurrens utanför dörren som man ska vinna över.

analys och strukturering

När vi har mött kunden i en överenskommelse påbörjar arbetat med analys och djupdykning. Det är här vi delar vår kunskap och expertis i vårt företag. Med beteendevetenskap analyserar vi behov som kund och ställer frågor. Bara för att kartlägga din verksamhet, personalresurser, kunskap och kanske hur vi kan fånga intern kunskap vi behöver tillgång till. Alla på företaget har någon unik kunskap som vi kan ha nytta av. Tillsammans drar vi nytta av kunskapen delar med oss av det vi kanske behöver.

I intervjun med er fångar vi praktiska behov i form av tekniska lösningar för din hemsida för vår webbutvecklare. Vi lyfter på varje sten som kan göras ett snäpp bättre i ett digitalt format. Företagets identitet / branding, optimering av bilder, anlitar en fotograf eller genomför produktfotografering om det behövs. För ditt innehåll jobbar vi med flera specialister som erbjuder absolut bästa content marketing. Vi jobbar gärna med marknadsansvarig för att genomföra ett ingrepp med er hemsida och är flexibla i vår uppgift.

Frågor kring organisation och struktur är viktigt för att kunna planera en hemsida innan vi börjar jobba. För det första ska båda parter vara nöjda och dessutom mycket nöjda med överenskommelsen.

planering av hemsida

Vi jobbar i ett lugnt temp och kastar oss inte ut i etern innan allting är processat och överenskommet med kund. Vissa kunder behöver bara en enkel hemsida för att lätt skicka en länk till sina kunder för en presentation av produkter i bild. De flesta kunder behöver en hemsida som gör jobbet och skapar synlighet och attraktion av företaget.

Då det finns så enormt många branscher tycker vi att det är mest spännande om vi får besöka dig. Vi vill dofta oss igenom lokalerna och träffa din personal. Till och med samtala med medarbetarna för att skapa oss en uppfattning om vilka ni är. Det är viktigt för oss att bygga ert varumärke kring vilka ni är och er hemsida ska vara en spegel av verksamheten.

resultat viktigast

En hemsida företag ska alltid vara ett verktyg för att tjäna mer pengar. man kan se på det från flera vinklar och förutsätta att du investerar i någonting som ska ge dig avkastning. Vi har bred erfarenhet inom digital produktion och har både arbetat med stora bankprojekt, bildbehandling och e-handel.

Det viktigaste för oss är att du är nöjd och att vi jobbar mot samma mål och tillsammans kan sträva åt samma håll.

Våra projekt levereras med världens största och mest använda CMS-system WordPress. WordPress är enkelt för att kunna överlåta administration till kunden när jobbet är klart.

seo sökmotoroptimering

Slutligen sätter vi slutklämmen på hemsidan med att optimera sidans laddningstider. Planen är alltid att göra bästa möjliga jobb från början. Med det sagt berättar vi att vi hela tiden utgår från att jobba emot ditt affärsområde och analyserade sökord. SEO sökmotoroptimering är den viktigaste ingredensen i en hemsida för att kunna lyckas. Det är här vi lägger mest kraft med allt vad det innebär och skapar. Synlighet blir absolut bäst när både struktur, laddningstid, rubriken, länkar och bilder gör sig bäst för dina besökare. Målet är att besökarna aldrig ska vända då de hittat er hemsida. Just för att de letat efter er kunskap och expertis genom sökmotorer. Det är även så vi bygger ert varumörke genom sök och att leda ert affärsområde.

Ni finns där för kunderna och vi bygger er digitala plattform långsiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *