din hemsida blir ditt varumärke

När vi ser på kunder som kommer till oss utgår vi från deras hemsida. Det är i grund och botten i hemsidan vi bygger synlighet genom struktur, optimering av innehåll eller content och drar riktlinjer hur vi ska jobba. Vi ser på analyser från konkurrens, affärsområde och hotet från andra spelare. Det viktigaste är att…

By.

min read

hemsida

hemsida

När vi ser på kunder som kommer till oss utgår vi från deras hemsida. Det är i grund och botten i hemsidan vi bygger synlighet genom struktur, optimering av innehåll eller content och drar riktlinjer hur vi ska jobba. Vi ser på analyser från konkurrens, affärsområde och hotet från andra spelare. Det viktigaste är att kartlägga nuläge för att sedan sätta mål och strategiska beslut tillsammans med kunden. Vi vill att det ska vara ett lärande att komma till oss och bli medveten om möjligheterna.

Man säger att resan är målet och det kan det också vara i ett digitalt projekt. Vi kan ju inte göra jobbet utan en kund och kunden behöver vårt stöd och erfarenhet. Det blir med fokus på nuläget och förflyttningen som ger resultat.

struktur och innehåll gör skillnad

Många saker kommer inte syas i vårt arbete men det kommer ge resultat i analys och statistik. Det är där vi mäter och slutligen skruvar på detaljer som ger resultat. Att ha rätt struktur på innehåll kanske är det viktigaste av allt och bygga strategiskt gör skillnad. Analys är ett omfattande arbete som ger svar på de frågor vi ställer. När det gäller

sökmotoroptimering syns inte i en hemsida

För att vara lite tydligare när vi går igenom din hemsida kan vi med tekniska termer utlämnat besiktigar den. Man kan säga att vi tar EKG och EEG på hemsidan för att hitta vad som kan förbättras i olika segment. I din hemsida finns kod som skapar struktur som både kan vara bra eller bättre. Det finns bilder som kan påverka laddningstider och vi ser hur pass bra jobb vi kan göra genom en rapport. Rapporten ger oss ett antal indikationer på hur vi ska jobba med innehåll och alla segment för att optimera alla förbättringar och vi kan specificera exakt hur det går till.

En hemsida utan sökmotoroptimering gör inte sitt jobb utan blir en kostnad för ditt företag vilket kommer bli en tärande kostnad. Inget någon vill ha men som vi kan hjälpa dig med att vända. Det är inte enkelt att satsa på att jobba med hemsida och många av våra kunder har inte personal att sköta eller uppdatera. Något som verkligen behövs om man vill ha en levande sida. Det går att köpa denna tjänst för att satsa på att bygga varumärke och ge det lite tid.

hjälp med din hemsida

Att jobba med en hemsida ör det vi tycker är bland det roligaste som finns. Att dessutom få möjlighet att utöva vår expertis med andra affärsområden är spännande och utvecklande. I regel har i jobbat med de flesta inriktningar men du kan säkert överraska oss med en utmaning. Hör av dig och se vad vi kan göra för dig. Vi ser alltid fram emot an ny utmaning speciellt om vi inte tidigare jobbat med ditt affärsområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *