,

vad gör en seo byrå?

Vad gör en seo byrå som inte en webbyrå gör? När vi förtydligar vår verksamhet innebär det att vi som webbyrå använder vår bredd inom webbutveckling, webbdesign. Med bredden i den tekniska kunskapen lägger vi på specialistkompetens med SEO och sökmotoroptimering. Det är blandade tekniker som går hand-i-hand med bakomliggande kunskap om hur man programmerar…

By.

min read

seo byrå göteborg

seo byrå göteborg

Vad gör en seo byrå som inte en webbyrå gör? När vi förtydligar vår verksamhet innebär det att vi som webbyrå använder vår bredd inom webbutveckling, webbdesign. Med bredden i den tekniska kunskapen lägger vi på specialistkompetens med SEO och sökmotoroptimering. Det är blandade tekniker som går hand-i-hand med bakomliggande kunskap om hur man programmerar en hemsida med semantisk kod, informationsstruktur och optimering på tekniska detaljer.

Små detaljer som att sätta huvudrubriken med rätt semantisk kod, alltså en huvudrubrik, heading 1 eller kort H1. Har du en andra rubrik så använder du exempelvis H2. Menyer och navigering bör användas semantiskt även de. Exempelvis en lista förtydligar för google att här finns en meny eller navigeringsblock. Detta gör att google eller andra sökmotorer ska förstå vad sidan innehåller. En hierarkisk ordning som om du läser en tidning med tydlig rubrik och underrubriker nedanför. Det publicisten vill att du ska läsa först. Både bilder, listor med navigering och brödtext är betydelsefulla på sitt sätt.

hierarkiskt struktur

Alla sidor har en hierarkisk struktur där vi också optimerar sökord och länkar efter fallande ordning. Det finns en hel del teknisk kunskap bakom sökmotoroptimering och det är meriterande att ha jobba med webbdesign. Den hierarkiska strukturen ligger även bakom att vi kan validera hemsidans koder, verifiera hemsidan med verktyg i google för att arbeta tillsammans med sökmotorer.

seo byrå – analys, verifiering och validering

Det är även användbart att ha en analytisk förmåga och se vad som ligger under huven. En hemsida och det besökaren ser är inte samma sak som en sökmotor ser. Om inte en seo-byrå arbetat med sidan och optimerat alla variabler såklart.

digital byrå skapar resultat

Det finns ett flertal olika verktyg vi använder för att rapportera och skapa resultat. Verktygen hjälper oss att hitta förbättringar och även se på konkurrerande företag med våra kunder. Uppdraget som seobyrå är ett roligt uppdrag för att tillgodose kundernas behov. Dessa utmaningar inspirerar oss att tillgodose mer kunskap om kundens affärsområde.

Arbetet med uppföljning kanske är det vi lägger mest tid på i de flesta projekt. Det är här vi når resultat och kan förändra er verksamhet med bättre ranking, fler besökare och ökad resultat i omsättning.

kontakta din lokala seo byrå

Vi kan aldrig garantera några resultat eller siffror men vi kan troligtvis förändra din position i sök och att fler kunder hittar dig i sök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *