seo på riktigt

Sökmotoroptimering eller SEO numera kallad är ett fantastiskt verktyg för din hemsida. När vi jobbar med SEO är vi grundligt noggranna att analysera för rätt innehåll. Det finns flera vägar att gå för att nå resultat men inga genvägar för att lyckas. Det handlar om struktur, innehåll och optimering för dina besökare. Vår strategi är…

By.

min read

seo göteborg

seo göteborg

Sökmotoroptimering eller SEO numera kallad är ett fantastiskt verktyg för din hemsida. När vi jobbar med SEO är vi grundligt noggranna att analysera för rätt innehåll. Det finns flera vägar att gå för att nå resultat men inga genvägar för att lyckas. Det handlar om struktur, innehåll och optimering för dina besökare.

Vår strategi är att bygga bra innehåll med allt vad det innebär med tonalitet och content för sitt ändamål. Det kan innebära att en kund ska sälja en produkt på nätet eller en tjänst. Oavsett är det alltid analys och grundläggande semantiska undersökningar som görs för att lägga grunden till framgång.

En dålig hemsida ger dåligt resultat. Det är egentligen så enkelt. Vad det innebär precis är att du inte ska kopiera någon annans koncept. Alla kan egentligen göra en hemsida med gratis verktyg men det finns ett djupare behov i hur det ska göras.

resultat med seo på riktigt

Fördelen med seo är att vi kan styra innehållet helt själva. När vi bygger en hemsida blir kunden ägare till innehållet och vi kan producera eller inspirera med sociala kanaler. Beroende på seo strategi kan vi välja att lägga ut innehåll åt olika håll. Våra analyser ger också svar på vem, vad , hur och när besökarna är som mest aktiva. Vi kan se vilka som besöker din hemsida och välja till eller bort de vi inte vill ha.

rätt innehåll ger önskad synlighet

För att jobba och lyckas med seo på riktigt behöver man styra och optimera allt i en hemsida. Det kan handla om semantisk kod, rätt bilder, laddningstider, serverhastighet, rätt domännamn. har ditt företag valt fel namn på hemsidan kan det göra skillnad på resultat. Visst låter det helt galet.

Vi har dansat med google och under deras 20 år inom sökmotoroptimering. Deras rekommendationer är att betala dem för att synas men vi går genom seo, bakvägen kring deras teknologi och syns med hjälp av just seo.

semantiskt innehåll för google

När vi mäter och analyserar en hemsida ser vi på många parametrar för att resultat ska bli det absolut bästa möjliga. Vi har god kunskap om kodning och programmering samt serverhantering och eget webbhotell.

Funderar du som läser detta på vad vi menar utanför den tekniska sfären. Ser vi gärna att du utmanar oss och ger oss en möjlighet att bevisa vad vi menar med ditt företag som exempelvis av en analys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *