seo branding – för ditt varumärke

När vi arbetar med din synlighet eller seo-branding lägger vi stor vikt vid att det håller en hög kvalitet rakt igenom. Tanken med att synas är att bli igenkänd. Samma färger, logo, stil, attityd och även tonalitet. Hur syns du när du syns?  Hur önskar du synas när du syns? Är dina konkurrenter snyggare än…

By.

min read

seo branding

seo branding

När vi arbetar med din synlighet eller seo-branding lägger vi stor vikt vid att det håller en hög kvalitet rakt igenom. Tanken med att synas är att bli igenkänd. Samma färger, logo, stil, attityd och även tonalitet.

  • Hur syns du när du syns? 
  • Hur önskar du synas när du syns?
  • Är dina konkurrenter snyggare än dig?
  • Står du stolt med ditt varumärke?

Det finns massor med frågor kring företagets synlighet och i vårt fall att relatera till sökmotoroptimering. Ditt varumärke är viktigt eftersom det är i slutresultatet det som syns när vi når resultaten. Detta är kanske den mest bortglömda detalj inom sökmotoroptimering. Desto viktigare att förbereda för att synas överallt.

ditt varumärke

Att synas är inte alltid bra om du inte gjort klart din företagsprofil. Det är kanske värre än att stava fel eller iallafall minst lika illa. Tänk du att ditt varumärke ska representera dig och dina tjänster och produkter. Det är vad du står för och vad dina anställda ska stå för när de jobbar hos dig.

Mest stor säkerhet har du sociala kanaler där dina anställda jobbar med att optimera din synlighet. Där syns din logga, dina färger, din attityd och det är även viktigt med din tonalitet emot dina kunder. Alla dina medarbetare bör se efter ditt varumärke och vara stolta att jobba med dig. Det finns många exempel runt om i världen och det är kul att se att det kan existera många fler.

arbetet med seo-branding

Vi har genom året förespråkat at en kund till oss ska jobba med sin synlighet genom hela raden av sociala kanaler där man vill synas. Vi kan även vara nog med att påtala att det är viktigt att du äger dina kanaler även om du inte använder dem idag. Äger inte du dem så äger någon anna dig genom registrerade kanaler. Det vill ingen ska hända.

Sociala kanaler bör vara viktigt för de flesta företagen som jobbar med sin synlighet. Vi ser seriöst på att du ska bli igenkänd på dina färger, din logo och alla dina kanaler ska vara likvärdiga med din identitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *