senior SEO specialist

Som senior SEO specialist bär vi på både erfarenhet och kunskap. Vi är värdesätter personlig kontakt och har direkta möten och diskussioner med våra kunder. Såklart möts vi online med dagens läge i världen. Sökmotoroptimering är en grundpelare i alla våra projekt och vi tycker om att upplysa om vårt arbetssätt. Det krävs egentligen struktur…

By.

min read

senior seo specialist

senior seo specialist

Som senior SEO specialist bär vi på både erfarenhet och kunskap. Vi är värdesätter personlig kontakt och har direkta möten och diskussioner med våra kunder. Såklart möts vi online med dagens läge i världen.

Sökmotoroptimering är en grundpelare i alla våra projekt och vi tycker om att upplysa om vårt arbetssätt. Det krävs egentligen struktur och ordning och reda för att se vilka åtgärder som ger vilka resultat. För att sedan jobba emot målen och lyckas.

För att lyckas med din webbplats bör SEO vara en prioritet från första steg

Senior SEO specialist som anställd

Det har tagit år att utveckla vår kunskap, strategi och arbetssätt. Vi arbetar anpassningsbart för att få ut det mesta av varje projekt och leverera lite mer än våra kunder önskar.

På Clever Click arbetar en senior SEO specialist med att planera, utveckla, analysera, styra och genomföra projekt inom sökmotoroptimering.

Vi har kunder inom många branscher (både B2B och B2C) som ser digital marknadsföring som en värdefull investering. Vår senior SEO specialist utmanas dagligen med varierade uppgifter.

Våra kunder är en självklar del i dialogerna och samarbetena med de åtgärder vi jobbar med. Som kund bidrar du i utvecklingen av vårt arbetssätt, metoder och kunskap på området.

Vi behöver kunder som sätter oss på prov för att jobba med absolut senaste teknik och strategi.

Kartläggning och konkurrensanalys

Alla kunder får möta oss i en ingående intervju där fokus på möjligheterna ligger som första tangent. Vi är breda i form av behovsanalys och har gedigen utbildning och expertis inom beteendevetenskap. Vi har god erfarenhet inom responsiv design och användarvänlighet.

Kartläggning av konkurrenter görs med diverse olika verktyg för att hitta den röda tråden. Analyser tar fram russinen ur kakan och där lägger vi kraften framåt för att köra om dina konkurrenter på insidan.

Senior SEO Specialist

Vi arbetar med struktur och processer där vi kan se utvecklingen av varje projekt. Som kund får du möjlighet att vara delaktig i våra beslut och hänga med på våra dragningar. Vara med på beslutsnivå för vad vi vill göra med din digitala synlighet.

En senior SEO Specialist arbetar ingående med att:

  • Analysera din webbplats ur SEO-perspektiv, för att sedan definiera åtgärder och strategier för att sökmotoroptimera dem.
  • Analysera och dra slutsatser kring beteendemönster och eventuella problem att åtgärda.
  • Rapportera resultat med utvecklings- och förbättringsmöjligheter.
  • Jobba i nära våra projektledare och våra SEO-specialister.

Ring oss eller skicka ett E-post för att få kontakt, alternativt hittar du oss i sociala medier på länkarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *