särskriva för seo

Trenderna är luriga och det ser lite annorlunda ut när det att särskriva för seo. Ser man på hur google uppfattar att vi exempelvis särskriver ord kan det vara att svaja på kvaliten. Vi tycker nog att det känns bättre att ranka högre på seobyrå är SEO byrå för egen del. Det gör vi också…

By.

min read

seo göteborg

seo göteborg

Trenderna är luriga och det ser lite annorlunda ut när det att särskriva för seo. Ser man på hur google uppfattar att vi exempelvis särskriver ord kan det vara att svaja på kvaliten. Vi tycker nog att det känns bättre att ranka högre på seobyrå är SEO byrå för egen del. Det gör vi också som ett strategiskt val. Någon påstod att kunderna inte kan stava, vilken såklart man stämma. Är det viktigt hur man stavar elelr särksirver för SEO så tar vi up det som en artikel här och nu.

Exempelvis vårt favoritord för SEO inom vår egna bransch – seobyrå – är ibland särskrivet och ibland inte. Rent språkligt är det inte helt galet men det kan lika gärna bli missuppfattat om det borde vara ihopskrivet. Ett exempel på ett särskrivet ord som får helt fel innebörd är sjuk sköterska eller sjuksköterska.

att särskriva för seo

Såklart ska du använda det som är korrekt rent språkligt. Även om det är nära till att anpassa sig till resultaten man vill nå. Ett av de allra mest frekvent förekommande språkfelen i svenskan idag är särskrivningen. Att särskrivningar blivit ett allt mer påtalat problem kan till viss del bero engelskans inflytande. I engelskan skriver man i regel isär substantiv, men huvudregeln för det svenska språket är att skriva ihop. källa

I engelskan kan ett nytt ord till en början särskrivas (care taker), sedan förses med bindestreck (care-taker) och till sist, när det är etablerat, sammanskrivas (caretaker).Det är alltså ganska möjligt att det är de engelska influenserna som är skyldiga till detta vanliga språkfel i svenska språket.

När du skriver sina sökord tänk på att du inte missar om betydelsen ändras i din text. En sjuk sköterska blir inte samma sak som en sjuksköterska i regel. Det kan vara bra att ta med sig och vara försiktig med.

Behöver du hjälp med strukturen och analysen finns vi alltid här som ett stöd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *