din seo byrå på semestern

Att vara en optimalt tillgänglig SEO byrå på semestern är det bästa vi kan erbjuda våra kunder. När alla andra vill gå på ledighet och semester kan vi fortfarande jobba on-line och göra jobbet där vi är. Ingen av våra resurser har egentligen jobbat på något kontor sedan 90-talet eftersom vi varit digitala nomader länge.…

By.

min read

seo byrå göteborg

seo byrå göteborg

Att vara en optimalt tillgänglig SEO byrå på semestern är det bästa vi kan erbjuda våra kunder. När alla andra vill gå på ledighet och semester kan vi fortfarande jobba on-line och göra jobbet där vi är. Ingen av våra resurser har egentligen jobbat på något kontor sedan 90-talet eftersom vi varit digitala nomader länge. Ett kontor har vi mest sett som en avgift och extra kostnad vi inte behövt, ett utrymme vi aldrig kom att använda på riktigt. Men man måste ju ha en adress;) Vi lägger istället vår investering på bra möten, organisation kring personliga behov en bra plats att jobba på där alla trivs på sitt sätt.

Oavsett om en utvecklare i Istanbul hade uppkoppling hemma eller kunde njuta sin produktion i den grekiska övärlden. Gynnade vi honom honom att välja det själv.

anpassningsbarhet skapar bäst förutsättningar

Vi vande oss tidigt med att synas i möten på nätet genom lika verktyg. Detta uppkom sedan vi hittade olika resurser med absolut bästa passform i teamet från början. Världen runt sitter det folk som är våra resurser och även sina egna som vi anlitar när möjlighet ges. När det kommer till värdet av resurserna är det ren kunskap, personlighet och anpassningsbarhet som utgör bästa möjliga profil. Med egna erfarenheter insåg vi att en designer inte behöver fyra väggar för att göra sitt bästa jobb. En utvecklare däremot kanske måste ha fyra väggar och lurar på för bästa möjliga skapande. Favoritmusik i lurarna för att skapa det bästa han kan i sin bubbla där och då. En av våra copywriters kanske behöver sitta på en alptopp i Chile för att skriva en bra text för kund som skapar produkter för äventyr. Hur skulle det annars vara?

Alla vill vara lediga och vila upp sig för att ladda batterierna är en nödvändighet tycker vi. Vi är inte formade så att vi gör som alla andra utan vi kan istället gynna andra och göra annat. Det finns en del inspirerande människor som exempelvis Jason Fried på 37 signals. Som ställt sig frågan om vi gör bästa möjliga arbetsinsats på plats i samma stol och samma skrivbord dag ut och dag in. Vi tog det till och och kan vara hör för dig när du behöver. Hur bra kan vi egentligen bli på att bli tillgängliga?

din seo byrå på semestern

Därför tycker vi det är viktigt att du har någon att vända dig till innan semestern för att hålla igång din hemsida. Det kan vara mer än viktigt att faktiskt hålla igång hemsidan tills personalen är på plats igen. Höre av dig så planerar vi innehåll med dig under semestertiden för att planera din content automation. Det är en smart strategi att faktiskt ligga steget före och göra jobbet innan. Det blir ännu roligare att komma tillbaka till kontoret och mäta besök, optimera strategier och sätta nya sökord på kampanjerna.

Vi har själva jobbat hårt med vår sida för att optimera besökarens upplevelser och ha bästa snabbaste sidan. På sommaren utmanar vi våra konkurrenter eftersom vi är mer aktiva och tycker detta är en utmaning som passar oss.

Hör vi inte av dig kanske du ska fundera på om detta är ett bra sätt att jobba med oss. Att ligga steget före och faktiskt ta kontrollen över statistik och analys tills semestern är över. Vi önskar dig en trevlig semester från Karpathos i Grekland där vi befinner oss idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *