SEO Göteborg – anlita en specialist för bästa resultat

Arbetet med SEO Göteborg är kuggen i maskineriet för att bygga hemsidor som skapar resultat. Den personen som analyserar kundens behov. Man ser över nuläget och skapar sig en uppfattning över tid hur resultat sett ut och kommunicerar med kunden om önskat läge.

Specialisering för SEO Göteborg har gedigen erfarenhet av att bygga hemsidor och större portaler. God kunskap om information och bred kunskap om webbdesign, struktur och HTML/CSS.

I konceptet finns bredd inom design, informationsarkitektur, marknadsföring, strategi, content och SoMe. En erfaren specialist kan ju massor med saker från teknik till användarvänlighet, analyser och strategi.

Inget innehåll skapar resultat om det inte finns ordning och reda. Struktur är en viktig komponent i en hemsida som sökmotorerna prioriterar.

seo göteborg
seo specialist Göteborg

Bästa vän med Google

Vår bästa vän och fiende är Google med andra sökmotorer. Som vi skapar goda relationer med synlighet. Har vi en godare chans att faktiskt skapa resultat. I grunden ligger koden till hemsidan för att optimera innehållet för google. Sökmotorn google har tusentals algoritmer som vi jobbar med dagligen, kittlar lite under armen, för att attrahera och bygga innehåll för.

En SEO Göteborg är i vår mening mer fokuserad på sökmotoroptimering som marknadsföringsproffs. Uppdraget innebär att ska skapa ökad försäljning för uppdragsgivaren. Här är några exempel på arbetsuppgifter för en SEO specialist:

 • Utveckla SEO strategier som ökar företagets konverteringsfrekvens
 • Planera förbättringsåtgärder och säkerställa att de görs korrekt
 • Samla in data, testa innehåll och användare, analysera hemsidan, förstå trender och förmedla insikter
 • Samarbeta med google för att se till att sajten är sökmotoroptimerad rent tekniskt och användarmässigt
 • Arbeta med marknadsavdelningen för att involvera förståelse för SEO vid innehållsskapande
 • Utföra sökordsanalyser och ta fram sökord att använda på webbplatsen
 • Skapa och exekvera  länkbyggesstrategier
 • Förändra webbplatsstrukturer, innehåll, länkning etc. för att förbättra sajtens ranking på utvalda sökord
 • Definiera mätbara mål
 • Skriva content och högkvalitativt innehåll för att förbättra webbplatsens position i sökresultatet
 • Optimera resultt och egentligen i slutskedet mäta, optimera och mäta optimera i återkommande cykler

SEO Göteborg med fyra generella komponenter

En erfaren SEO specialist Göteborg kan hantera och optimera en hemsida med följande inriktning och fokus. Det är ingenting som händer över en natt utan det kan ta ett halvår eller mer. Allt beror på bransch och konkurrens att tsa sig upp i ranking.

 • Vi talar i första hand om innehåll eller content där fokus är på texter, bilder och rörlig bild
 • Teknisk SEO och semantisk struktur i HTML-kod, laddningstider, xml-filer och responsiv design m.m
 • Analys av länkar och strategier för att skapa relevant trafik, bygga besökare och ambassadörer i SoMe
 • Användarupplevelsen för att skapa hemsida där besökaren stannar, återkommer och blir en långsiktig kund för ditt företag

Content och anpassning

Självklart ska allt innehåll vara tillgängligt, läsbart och attraktivt. Det är över 10 år sedan vi fick responsive design som kompletterande design för mobila enheter. Man arbetar med tillgänglighet och analys för hur innehållet tas emot.

Tänk dig att du läser sportbladet och får en oklar bild av innehållet reda i rubriken. Felvisande rubriken kan leda till studs. Hittar inte rätt tråd eller förväntat innehåll. Google gör precis lika dant i en hemsida. Analyserar och scannar av miljarder hemsidor varje minut.

En SEO specialist Göteborg vet med god erfarenhet precis vad google letar efter i varje sida och sökning. Har koll på hur ditt företag behöver göra för att synas i den konkurrens som finns i ditt affärsområde. Vår SEO specialist Göteborg tänker nytt, ser trender och förstår lite snabbare än andra. Planerar hur vi ska skruva på innehåll, struktur och content för att vinna matchen.

Resultat, analys och tillgänglighet i fokus

Förståelsen för sökmotorerna och resultatet varje sökning ger en SEO specialist bästa förutsättning. Just för att förstå vad som kan bli bättre, optimering av kod, snabbare laddningstider på servern, mindre bilder för komprimering och synlighet av innehållet.

Kunskapen bakom en SEO specialist är erfarenhet, hands-on arbete och att ha arbetat med att bygga strukturer och förstå en hemsida. Att veta vad koden bakom kan optimeras och leverera analyser för optimering. Det är massor med trådar att jobba med och ett gitter av kanaler man ska förstå och hålla reda på.

Anlita en specialist för SEO Göteborg

Varje kund har förstås sin föreställning om resultat som måste levereras i tid. Varken sökmotoroptimering, informationsstruktur, content eller resultat kommer imorgon. Detta är SEO specialistens ansvar och gedigna kunskap som står bakom. Rapporten om optimering kommer på bordet blir det tydligt med ställda frågor och givna svar.

Anlita gärna oss för att testa vår SEO specialist i dina projekt. Vi finns tillgängliga, om än på väntelista. Det kanske kan vara värt ett försök att jobba med någon ny.

Michael Baggelin – SEO Specialist Göteborg

seo specialist Michael Baggelin

Michael besitter en gedigen bredd och kunskap om digital produktion och marknadsföring.

En nyfiken SEO Specialist so ger sig på det mesta för att det finns en möjlighet att lära sig mer om någonting nytt.

Michael har arbetat över 25 år som webbdesigner, frontend utvecklare, utbildningskonsult och sökmotorkonsult för att hjälpa företag att synas på dina sökord i sökmotorerna.

Kontakta mig på [email protected] så kan vi se om jag kan hjälpa dig.

Jobba lokalt med SEO Göteborg?

Det är någon som kan konsten att optimera webbplatser för att förbättra trafiken från sökmotorernas organiska sökresultat. Låter det begripligt? Det innefattar att se över webbplatsers teknik, struktur och innehåll för att favoriseras av sökmotorer.

Hur blir man SEO Specialist Göteborg?

Man behöver ha fördjupande kunskaper inom marknadsföring. hands-on erfarenhet av webbdesign, frontendutveckling, sökmotoroptimering, informationsarkitektur. God erfarenhet av Google AdWords, Google Analytics, Content marketing, WordPress med mera.

Hur jobbar man med SEO Göteborg som specialist?

Planera din sökmotoroptimering genom att analysera konkurrensen och välja lämpliga sökord. Producera unikt och engagerande innehåll för dina besökare regelbundet. Se till att texterna du skriver är sökmotoroptimerade för sitt ändamål.

Varför behövs en SEO Specialist Göteborg?

En SEO specialist arbetar med sökmotoroptimering för att ranka din hemsida på sökord. SEO för sökmotorerna är det som genererar fler besök till en hemsida. SEO kompletterar en traditionell marknadsföring. I regel bör kostnaden för en konsult betalas av resultatet den skapar.