priser

Vår prisbild är baserad på både expertis och erfarenhet och den tid vi lägger på er som kund. Normalt har vi fasta priser för olika saker men generellt vill vi prova ett nytt sätt att jobba med hjälp av en långsiktig betalningsplan. Är du intresserad att jobba efter resultat finns det möjligheter beroende på bransch och investering.

Du kanske vill betala i (฿) Bitcoin. Vi anser oss både erfarna och moderna och har koll på läget både med teknik och ekonomi.

pris för hemsida

Om du vill ha en helt ny hemsida gör vi den med ett fast pris inkluderat det som vi avtalat om i ett kontrakt och överenskommelse.

pris för sökordsanalys

En analys som ger svaren på ett problem gällande positionering och sökord betalar du ett fast pris för att få resultat och åtgärdsspecifikation direkt. Åtgärdsspecifikationen bör du kunna ta med till vilken seobyrå som helst för att åtgärda.

pris för sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är en komplex historia i sig och det är alltid spännande att mötas i en diskussion om behov och prisbild.

betalningsplan

Din betalning kan göras på flera olika sätt och det är bara bra att vi sprider ut våra inkomster för att dela upp flödet. Vi tycker om att tillgodose dina behov och kan med lätthet koma överens om en plan som gynnas oss båda.

offert

Har du en genomgående idé och plan får du gärna kontakta oss via email. Vi anser att ditt behov kommer från dig och tror att du hör av dig om du behöver våra tjänster. Du kommer aldrig få ett säljsamtal från oss och det tycker vi är respektfullt emot våra nuvarande kunder och dig om du har lust att vara med oss som kund,