om

Relationen med våra kunder börjar med ett samtal, en referens eller ett oplanerat möte där vi möts i en ny kontaktyta. Vi anser att det bästa i ett nytt möte är att man alltid får en nystart med nya förutsättningar. Vi erbjuder obegränsade möjligheter och det handlar oftast om att ge och ta för oss. Vi kan ge dig bred erfarenhet och stor kunskap med dina drömmar som mål och rätt förutsättningar som bas.

Vi har arbetat internationellt med kunder från alla hörn och utmanas även i kulturella kontakter. Sverige i sig är en arena med hög kompetens och där finns vi att erbjuda över 25 års erfarenhet från den digitala branschen. Som konsulter, utbildare, föreläsare och en förlängd hand för våra kunder.

För att lära känna dig behöver vi ta oss in i din kärna, möta ditt folk och känna er på pulsen. Vi vill engagera och inspirera era varumärkesbärare och coacha dem till att bli ert företags bästa. Ditt företag får en starkare själ och tryggare varumärke med en styrka vi implementerar i dina medarbetare. Samtidigt jobbar vi med marknadsavdelningen och sätter sökorden på pränt och skapar synlighet, varumärke och din identitet först.

sökmotorkonsult

Michael Baggelin
– din digitala strateg & sökmotorkonsult

Jag har arbetat med webbdesign sedan 1996 och utvecklats i ett genuint intresse för användarvänlighet och semantisk kod. I rollen som medialärare utbildade jag inom webbdesign och multimedia på gymnasiet och KY på den tiden. Jag har alltid varit en evangelist för användarvänlighet, kodkvalitet och webbstandard. Jag utgår från att en hemsida ska synas och göra ett jobb och vara ett hjälpmedel för marknadsföring, men det är såklart kundens beslut.

Jag driver Clever Click SEO byrå tillsammans med min fru Annette som är beteendevetare och som också arbetar som chef inom kommunal verksamhet. Annette förgyller våra projekt i första skedet med organisation, intervjuer och kartläggning av analyser. Tillsammans är vi ett starkt team där Annette är styrande av min kreativitet och innovation av lösningar. Tillsammans är vi oslagbara med en flexibilitet och anpassningsbarhet som kunderna gillar..

Morgonen för mig börjar klockan 05 meditation och 12km cykeltur kring Göteborg. Som mångsysslare lägger jag tid på kunder, utveckling och nya idéer. Jag utvecklas även genom att studera på distans. Inriktningen är kreativ i första hand såsom industridesign, fotografering och skissteknik.

Det bästa i mitt liv idag är att jag blivit farfar. Jag ser fram emot varje tillfälle att lära känna en liten flicka som fyller mitt hjärta med kärlek. Däremellan jobbar jag med ett otal olika projekt och leker entreprenör.

Erfarenhetr: +25 år
Epost: michael@baggelin.se
Medlem i seo-proffs