logo design

Logo design är en del av våra tjänster för ditt företag. En lika viktig som bortglömd detalj när ditt företag ska etableras i sök. Visst, du har en penna med logo design, en skjorta med logo design, bilarna ni kör har logo design men. Hur ser det faktiskt ut på de sociala och digitala kanalerna? Vi vet och ser att många företag skulle kunna jobba mycket mer med att etablera sin branding. en viktig del av att sprida sin synlighet där de jobbar med hjälp av varumärkesarbetet.

logo design eller varumärke

Den anglifierade effekten i svenskan gör att vi kallar fler och fler saker för engelska ord. Vårt varumärke eller branding är samma sak. Ditt varumärke kan vara många saker som du inte tänker på. Det finns flera exempel på det om man ser sig omkring exempelvis färger på en skylt. Logotypens färger eller en accentfärg i en publicerad text på länkar. Det finns skyltar för att bibehålla sin branding på en byggnad. Man ser på långt håll vart man ska ta sig vid ett fysiskt besök.

Vi skulle nog kunna säga och vara överens om att branding är bra för de flesta företag. Det är ene möjlighet att stärka din synlighet, position bland exempelvis konkurrenter. Ett exempel är kanske att de billiga snabbmatskedjorna har stora symboler som liknad friterad potatis på taken av sina restauranger vid de stora vägarna.

hur syns ditt företag

En dag när du tar dig till jobbet kanske du skulle reflektera över hur din arbetsplats ser ut. Hur nära eller långt ifrån du behöver vara för att identifiera vilket företag du jobbar på. Om vi jämför detta med att synas i digitala kanaler exempelvis i en sökmotor. Du, liksom många andra använder internet ofta för att hitta information dagligen. Här är en källa av information som vi bara på för drygt 20 år sedan kunde drömma om.

Varje sökning du gör söker efter rätt information i varje omgång. Säker du efter mat känner du direkt igen en logo som du varit på tidigare och du kanske vet hur loggan ser ut där du brukar äta. Enkelt, du är trygg med ditt val av exempelvis dagens lunchrestaurang och bestämmer dig direkt. Den restaurangen du besöker känner du till sedan flera gånger och du har gjort dig bekant med deras produkter.

Tänk att du själv har en bra produkt eller tjänst och behöver ha samma effekt som din lunchrestaurang. Du behöver synas för att bygga förtroende och skapa synlighet. Det enklaste sättet för det är att skapa en hemsida. Då syns du där folk letar efter dina produkter och tjänster. Kanske inte det billigaste men låt oss förutsätta att du ska etablera ett företag eller tjänst.

lokal SEO

Den snabba sökningen i din mobiltelefon kan ge dig svar på vanliga sökresultat där du syns i en lista. Alla ser likadana ut och ingen sticker ut. Det finns flera tjänster som gör att du kan få hjälp med att synas online genom sök. En av dem har vi testat för vårt projekt med romprovning. Vi lägger ofta ut bilder och sidor om erbjudanden där folk hittar oss. Man kan direkt ta sig till mer information och ringa direkt till oss för att boka ett evenemang.

För att jobba med lokal SEO krävs det lite kunskap men en del tålamod och verifiering av din verksamhet. Men istället för en skylt på din företagsbyggnad kommer du mycket enklare åt dina kunder. Rättare sagt som letar efter precis det du erbjuder och det blir match ganska snabbt.

Här skapar du din branding med enkla medel och en liten investering. Du kan lägga in öppettider, helgdagar och karta med färgriktning för att hitta,. telefonnummer och mycket mer.

logotyper

Vi har genom åren skapat en del roliga profileringar och det är med en viss glädje vi fått förfrågan om vi kan och vill. Det som kommit ur det är vi glada för att dela med oss av här.

epic life
klimatvaska