landningssida för seo

Din hemsida har alltid en första sida som även kallas för landningssida. Den finns egentligen bara till för att leda besökaren till rätt information. Visa ditt företags huvudmeny och dela identiteten vem du är och dina vörderingar. Det som kanske är mest spännande med SEO är att den sidan är irrelevant.

Det kan vara kryptiskt att förstå eftersom det är hemsidan man vill ska synas. Inom SEO jobbar vi med alla sidor på ett fokuserat sätt och sätter varje sida först för sin sak. Detta kan även kallas för semantisk SEO eftersom varje sida i hemsidan har sitt syfte. Önskar du bli kontaktad av besökaren ska du fokusera på att få den sidan synligast i sök. Vill du sälja dina tjänster inom ditt gebit kommer du behöva ha en sida som är optimerad för just det.

varje undersida har ett jobb

Vi berättar för våra kunder precis hur sök och google fungerar och det bli ett annat perspektiv. Ingen kan ändra på google eller hur de ska optimera sitt sökverktyg. Vi får snällt följa deras riktlinjer och guider för bästa resultat. Saken är egentligen att vi går runt deras strategi för att annonsera och syns som vi vill med sökmotoroptimering på ett anpassat sätt som vi har koll på.

Företaget barnkläder

Företaget ”barnkläder” vill marknadsföra sina produkter och dessutom leda sitt affärsområde med en första val av produkt. Den man exempelvis vill sälja mest av kommande kvartal. Produkten i sig bär ha en relevant tydlighet med bra bilder och texter, det vi kallar innehåll eller content. Den valda produkten, ex. vinterjacka, bör få en egen sida där vi kan arbeta med optimerat innehåll och struktur. Låt oss börja med sidan vinterjacka.

landningssida för SEO

På hemsidan hos företaget barnkläder.se behöver vi därför skapa en undersida som kommer heta ”vinterjacka”. Den kommer vara strukturerad och synlig på https://barnkläder.se/vinterjacka/. Detta är landningssidan och adressen eller URL som det heter ska vara optimerad med innehåll och relevant information om storlek, färger och detaljer som är viktiga.

Vi jobbar med många små detaljer som gör skillnad i varför dina produkter ligger etta. Vårt arbete med analys och strategi ligger till grund för att du ska lyckas med din SEO. Alla dina produkter bör ha sin egen landningssida för SEO. Ur vårt perspektiv som seo byrå är din hemsida ett verktyg som ska generera pengar och inkomst och leva sitt eget liv. Det finns potential för detta i de flesta företag och vi har sett enorma förändringar.

Funderar du på hur din hemsida skulle kunna bli din e-handel eller ditt verktyg för att sälja mer bör du kanske kontakta din webbyrå eller oss för rådgivning om förändring.