Hem » kontakt

kontakt

Vi tillhandahåller rådgivning och kan ganska snabbt ge dig tips och förslag på åtgärder på din förfrågan.

Undrar du över hur du ska ta dig an digitala analysverktyg eller synas i sociala medier. Hur du kan bli bättre på grafisk utformning och ditt varumärke eller kanske jobba med bildbehandling. Kan vi ofta vara behjälpliga med det mesta inom ledning och utbildning. Allt har i sin tur en roll för att din hemsida med sökmotoroptimering ska bli så bra som möjligt.

Du kan alltid söka kontakt oss på telefon, sociala medier och eller skicka ett email. Du når oss enklast på info(@)cleverclick.se och skriver din förfrågan där.

Våra möten med kunden går till på ett strukturerat sätt där vi genom beteendevetenskap samlar in information och kunskap om ert behov i en första intervju.

Vi lyssnar först och främst på dina önskemål och förstår ditt behov och önskemål. Vi analyserar efter överenskommelse och kommer med förslag till åtgärder för att kartlägga möjligheter för er och hur ett samarbete skulle kunna se ut.

Vi levererar ett åtgärdsförslag och kommer i kontakt med er om hur det ska se ut. Beslutar tillsammans hur vi ska jobba, våra roller och ansvar samt rapportering och önskemål för sökord och positionering.

Vi vill vara tydlige med att resultaten beror i stor del på algoritmer från google. Koder och strategier vi är insatta i och följer för att tillgodose våra kunder med absolut uppdaterad kunskap. Även om vi kan vårt uppdrag har google sista ordet i hur det kommer fungera och vi följder deras uppdateringar regelbundet.

Hör av dig till oss, gärna i sociala medier, eller ring om du tycker det låter spännande och intressant. Vi möts gärna i ett virtuellt möte med er när det passar.