hemsida för företag


hemsida / söndag, maj 10th, 2020

Det är alltid lika kul och spännande med en ny hemsida för företag. Förfrågningar kommer ofta om mindre och mellanstora företag i vårt område Göteborg.

Din hemsida för företag skapar vi som en sista åtgärd när vi strukturerat resultatet av vår analys. När vi är överens och har mött kunden i en överenskommelse. Det är här vi delar vår kunskap och expertis i vårt företag. Med beteendevetenskap analyserar vi ditt behov som kund och ställer frågor. Bara för att kartlägga dina behov om dig och ditt företag. Vi genomför en intervju med dig där vi fångar praktiska behov i form av tekniska lösningar för din hemsida för vår webbutvecklare.

Frågor kring organisation och struktur är viktigt för att kunna planera en hemsida innan vi börjar jobba. För det första ska båda parter vara nöjda och dessutom mycket nöjda med överenskommelsen.

planering av hemsida för företag

Vi jobbar i ett lugnt temp och kastar oss inte ut i etern innan allting är processat och överenskommet med kund. Vissa kunder behöver bara en enkel hemsida för att lätt skicka en länk till sina kunder för en presentation av produkter i bild. De flesta kunder behöver en hemsida som gör jobbet och skapar synlighet och attraktion av företaget.

Då det finns så enormt många branscher tycker vi att det är mest spännande om vi får besöka dig. Vi vill dofta oss igenom lokalerna och träffa din personal. Till och med samtala med medarbetarna för att skapa oss en uppfattning om vilka ni är. Det är viktigt för oss att bygga ert varumärke kring vilka ni är och er hemsida ska vara en spegel av verksamheten.

resultat viktigast

En hemsida företag ska alltid vara ett verktyg för att tjäna mer pengar. man kan se på det från flera vinklar och förutsätta att du investerar i någonting som ska ge dig avkastning. Vi har bred erfarenhet inom digital produktion och har både arbetat med stora bankprojekt, bildbehandling och e-handel.

Det viktigaste för oss är att du är nöjd och att vi jobbar mot samma mål och tillsammans kan sträva åt samma håll.

Våra projekt levereras med världens största och mest använda CMS-system WordPress. WordPress är enkelt för att kunna överlåta administration till kunden när jobbet är klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *