Hoppa till innehåll
Hem » hemsida för ditt företag

hemsida för ditt företag

Etablera ditt företag med en bra hemsida och sätt upp mål tillsammans med oss för att nå önskat resultat. Vi bygger hemsidor åt mindre och medelstora företag och ganska oberoende på vad du behöver. Vi analyserar och sätter strategi kring det som behövs göras efter ett första möte. Lyssnar på dina behov och tar in det i vårt arbete för att presentera en tydligt organiserat strategi.

  • Strategi
  • Analys
  • Marknadsundersökning
  • Konkurrensanalys
  • Kartläggning
  • Affärsområde
  • Sökanalys
  • Sociala kanaler

förarbete ger resultat

Låt oss hjälpa dig med det resultat din hemsida kan leverera. Därför ser vi på nödvändiga komponenter innan vi börjar planera och analysera. Vi tycker det är viktigt att lyckas med din hemsida. Dina produkter eller tjänster blir sökbara. Våra analyserar och kartläggning blir underlag för hur din marknad ser ut. Vi jobbar med att bygga hemsidor är att följa kundens utveckling och se resultatet. Vi har blivit ganska bra på att lyssna på kunden och levererar resultat därefter.

Ett bra förarbete och planering ger långsiktigt resultat.

Din hemsida är en kanal för dina kunder att hitta dig. Har du avsatt budget för att driva din investering? och har du faktiskt set på dina konkurrenter i affärsområdet? Bli ett företag som lyckas med din hemsida och sätt fart på innehåll, bilder i instagram och andra sociala kanaler.

Syns du där dina kunder letar efter dina varor och tjänster?

Vi erbjuder flera tjänster som innefattar att vi levererar text och innehåll för din hemsida. Vi erbjuder även fotografering och video med mera inom digital produktion.

hemsida för företag

Företag kontaktar oss för att de vill ha gedigen kunskap med lång erfarenhet samt spetskompetens inom sök och synlighet. Ni vill helt enkelt synas och har hört talas om att vi jobba med sökmotoroptimering. Det är bland annat någonting vi lägger mycket kraft och tid kring.

Det är när dina kunder hittar dig som vi lyckats med din hemsida och då vi kommer se resultat på din investering. Då hemsidan ofta är basen kring besökare, gamla som nya, jobbar vi även med strategiska beslut kring våra analyser om hur ert företag ser ut efter en tid. Då planering är viktigt och dessutom framförhållning kan rätt strategi göra underverk.