clever click seo-byrå

Sedan vi omvandlades från webbyrå till SEO-byrå har spelreglerna blivit annorlunda. Bästa sättet att lära sig är att göra egna projekt med det man vill bli bäst på. Redan 2004 sjösatte vi direkt flera projekt på nätet för att lära oss nytt för att bli bättre på sökmotoroptimering.

För att få en webbplats att ranka högt i sökmotorerna gjorde vi webbdesign med senast teknik och kvalitet. I takt med den digitala utvecklingen har vår SEO-byrå vuxit och utvecklats. Våra SEO-specialister använder idag andra metoder än de gjorde för snart 20 år sedan.

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete och med erfarenhet lär man sig vad som fungerar bäst, det är våra nöjda kunder det främsta beviset på. Idag är heller inte detsamma som imorgon. Vi måste följa riktlinjer rån google och vara på alerten för förändringar och nyheter.

seo-byrå gör er synliga med kunskap

SEO är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete för att utveckla relevant och lönsam trafik till webbplatsen. Vi agerar partner till ert företag och blir ett stöd i ert SEO-arbete så att ni syns på Google. Med rätt investering kan vi hjälpa er sälja era tjänster eller produkter till nya kunder. Vill ni lära er mer eller låta oss göra jobbet? Vi kan dela med oss av våra interna SEO-kurser, anpassade efter ert behov och kunskapsnivå.

från nulägesanalys till optimering

Vi börjar våra samarbeten med att utforma en nulägesanalys. I denna analys kartlägger vi utgångsläget. Vi undersöker hur förutsättningarna ser ut och vilka prioriteringar som behövs för att lyckas. Vi jobbar gärna med flera av era medarbetare eller marknadsföringsavdelning.

högt upp i sökresultat

Nulägesanalysen utgör grunden för kommande arbete med sökmotoroptimering. Vi analyserar besökarnas sökbeteendet för att säkerställa att vi jobbar med rätt sökord. Vi ser på konkurrensen och undersöker vilka tekniska förutsättningar er hemsida har. Både relaterat till innehåll och tekniskt underlag. Vi djupdyker bland tekniska termer och älskar att förtydliga vårt arbete med kunden.

  • Sökord- och konkurrentanalys
  • Genomgång av content / innehåll.
  • Menystruktur
  • Meta-titlar
  • Meta-descriptions
  • Prestanda
  • Strukturerad data
  • Länkprofil, länktillväxt och exponering
  • Domänvärde

Arbetet med kundernas företagsprofil och varumärke som logotyper och färgpaletter är viktigt. Vi bygger ett större förtroende av professionalism i ditt företag på bredden. Med god kunskap om design, bildbehandling och grafik optimerar vi dina bilder att bli del av dina synliga verktyg.

resultat och rapportering

Våra kunder får reguljära rapporter om upp och ned. Vårt arbete skapar hela tiden uppdaterade nulägen för analyser och resultat. Där vi kommer behöva nya åtgärdsstrategier och optimeringar för din hemsida. Vi ser som sagt gärna att dina medarbetare och personal bär ditt varumärke i arbetet med oss för att vi ska veta hur vi ska hantera logotyper och färg för er företagsprofilering.