Hoppa till innehåll
Hem » analys för SEO

analys för SEO

Grundläggande analys för en hemsida är att se efter om det finns en marknad. För att ta reda på vart du är på väg, eller önskar ta dig, bör du veta förutsättningar och möjligheter. Vi jobbar direkt med en analys som ger svar på dessa frågor och implementerar vår NÖHRA i varje projekt.

analys för SEO

Vill man ha resultat måste man se bakåt för att planera framåt. Det är sen gammalt och är någonting som fungerar inom strategisk SEO och digital publicering.

jobba med analys för SEO

Det är genom analysen vi kan bygga resultat. Dina tidigare erfarenheter med dåliga resultat lägger grunden till förändringen. Det är här vi lägger pusslet med att din nya vägkarta blir till.

Sökmotoroptimering eller SEO behöver många kanaler för att fungera väl. Det finns alltid stora risker med din investering men det är som SEO Byrå vi kan assistera ditt företag att bygga framtid. Möjligheterna är oändliga och med de analyser vi gör tillsammans med ditt företag kan vi förstå insatsen, tidsspannet, konkurrensen och motståndet för att ditt företag ska vinna sökordstävlingen.

Se bakåt för att planera framåt

När du inser att alla försök till en optimering inte fungerar. Behöver du förmodligen en SEO expert som kan sin sak i detalj. Just för att hjälpa dig med ditt projekt för att få det att flyga. Med en början till analys för kartläggning av sökord, inriktning, affärsområde får du en bra start. Alla behöver veta vem man konkurrerar med. Vilket affärsområde man ska vara i och dessutom ta höjd för att vinna matchen.

Vi stöter ofta på kunder som inte kan detta men som är expertiser på sin grej. Där implementerar vi deras kunskap i vår expertis och får en flygande verksamhet efter en tid. Detta kan ta år av investering i tid och kunskap. Det är ingenting som händer på en kvart så var förtrogen med att dina konkurrenter behöver investera lika mycket som dig. För att stå emot ditt övertagande av branschen eller för att förhindra din satsning.

SEO-verktyg för din analys

Det finns massor med bra verktyg som en SEO expert där man kan analysera allt från sökrod, strategi, konkurrens, struktur, semantik och hur många parametrar som helst. Utifrån Google finns det ett par hundra saker man bör ha i ordning för att en hemsida ens ska vara giltig som hemsida.

Dessa saker är just vår expertis som vi dagligen arbetar med och sätter sprätt på för att optimeras. Allt från en oansenlig sidrubrik, sidtitel, alternativ bildtext eller laddningstider på en kass webbserver för ditt webbhotell. Saker som ingen guldsmed, skidförsäljerska eller bilmekaniker borde veta vad det är för saker.

Vi tipsar om ett SEO-verktyg som från början var svenskt och som är fullt tillräckligt att jobba med sedan vi gjort grovjobbet. Ett verktyg där du kan följa konkurrenter med och optimera detaljer i din sida eftersom du följer utvecklingen i vår sökmotoroptimering. Verktyget kan du få tillgång till via deras hemsida wincher.com så testa dig fram och se om det kan vara något för din hemsida.

SEO ger dig vingar

SEO ger dig vingar genom att låta dina potentiella kunder hitta dig. Att marknadsföra sina produkter som förr i tiden är förlegat, gammalmodigt och uråldrigt så att till och med Homeros skulle vända sig i graven.

När vi arbetat med din hemsida under ungefär ett kvartal kan vi ses igen och pusta på detaljer. Eftersom ranking och positionering rör på sig vill man göra analys för SEO med olika intervall. I början är det dagligen tills man ser att stabilia förändringar kommer eftersom. Då jobbar vi mer strategiskt och har koll på konkurrensen för att väja för deras kampanjer och hänger kanske på för att bredda din verksamhet.

Alla beslut på beror på hur marknaden och branschen ser ut. Hur trenderna rör dig och var ditt företag är i detta. Vi följer dig hand i hand för att göra det enklare för dig. Samtidigt blir det enklare att ha en nära relation och jobba nära.