Webbyrå

Våra kunder söker inte bara en webbyrå utan en partner de kan jobba tillsammans med. Vi erbjuder en nära relation och du får presentera dina behov. Vårt första möte går till så att vi har kontakt via ett telefonsamtal och bestämmer ett möte hos er. Vi skickar ett email som verifiering på att vi ska ses och kommer en eller fler för att ses.

Mötet vi kommer ha ingår i en första planering kring behovsanalys. Vår beteendevetare Annette kommer dokumentera vårt möte och sammanställa samtalet. Detta för att återkomma till en planerad intervju med flera av era medarbetare. Processen gör det enklare för oss att sammanställa en kravspecifikation för er som kund och vi kommer presentera denna vid möte nummer tre.

Ordning och reda för rätt resultat

Vi jobbar på detta viset med vår expertis och skapar en strategisk plan för att kunna hantera varje kundbehov. Vi har genom åren lärt oss att planering, noggrann analys och dokumentation av arbetet gör skillnad. Det är effektivt för oss att arrangera de möten och det ger oss rätt underlag för ditt företag som kund.

Webbyrå jobbar även utomlands

I våra intervjuer skapar vi önskad kommunikation och som webbyrå Göteborg jobbar vi mest med lokala företag men har även projekt och kunder över hela landet och utomlands. Det har blivit flera uppdrag utomlands eftersom vi har relationer runt om Europa sedan många år. Clever Click Webbyrå etablerades i Grekland först och främst som en webbyrå

Då Grekland var vår bas i början på 2000 jobbade vi med grekiska kunder. Som svenskt företag i Aten byggde vi relationer med grekiska företag. Förtroendet för svenska företag utomlands är stort och vi hade stora kunder som Alpha Bank, Elin Oil, Germanos, Yachting.gr. Flera konsultuppdrag utfördes under flera år för bland annat xe.gr, goldendelas.gr och property.gr. På den tiden arbetade vi mest med front-end utveckling och webdesign men utvecklade även tidigt kunskap inom SEO eller sökmotoroptimering.