Skip to content

Uppdatering av innehåll blir din pipeline

Uppdatering av innehåll är en sällan skådad aktivitet på många webbplatser. Inte minst kunder som har det svårt både att hitta tid för en uppdatering och vad man ska skriva om. Jag motiverar ofta mina kunder att sköta sidan med jämna mellanrum men det är svårt att prioritera bloggen och att skriva nyheter då man tycker sig inte ha något nytt att tillägga eller skriva om.

Bygg din pipeline med kontinuerlig uppdatering

Regelbunden uppdatering av innehåll

I min värld, där innehållet är bland det viktigaste du kan jobba med för dina befintliga och nya kunder, är det absolut det som gör att du lockar till dig nya kunder och även underhåller nyfika befintliga kunder i din etablerade sfär. Kunder som ser att du är med i matchen och uppdaterar dina kunskaper bygger ett förtroende med sina kunder. Med en strategisk effekt bygger man sitt varumärke och underhåller sina kunder med kunskap och förtroende samtidigt.

Effekten av uppdateringar på webbsidan

Likväl som ditt varumärke syns och du underhåller nivån på din information ger du kunden en chans att hitta det de letar efter. Effekten av en underhållen webbplats är ofta att den får en högre rankning i sökmotorerna. Det kostar dessutom mindre att underhålla din webbplats än det skulle kosta att annonsera och marknadsföra nya produkter ideligen. Tanken med att jobba med sökmotoroptimering är absolut någonting du behöver jobba med. Inte dagligen men absolut veckovis för att nå den nivån du vill för dina kunder.

Sökmotoroptimering som investering

När du jobbar med uppdateringar av din webbplats kommer du med automatik nå resultat du inte förväntade dig av en insats. Det är såklart flera nya saker du behöver lära dig och kunna bli bättre på för att förstå vad som gör skillnaden till din fördel. Om dina kunder får en fördel för att du är bäst i ditt affärsområde hittar de dina produkter först i sök.

När du lärt dig konkurrensen och ser på din affärsverksamhet på ett nytt perspekiv skapar du en levande sida, modern tillgänglighet med sökmotoroptimering och synlighet dina konkurrenter inte har koll på. Kunskap är aldrig tungt att bära och det är med lätthet du kan utveckla ditt företag genom din webbplats för att bygga ditt kundnätverk genom ditt eget varumärke och synlighet.

Instagram