Cleverclick Webbyrå Located at
Ingenjörsgatan 8, 41119 Göteborg, Västra Götaland.
Phone: 0046722443350 http://cleverclick.se/

Sökmotoroptimering

Anledningen att implementera sökmotoroptimering för bättre synlighet i en webbplats är att man underlättar för sökmotorerna att förstå vad en webbplats handlar om. En sökmotor som google analyserar varje sida och värderar innehållet gentemot deras algoritmer och värderar innehållet mot andra liknande webbplatser.

Jobba med din sökmotoroptimering

Att synas på de sökord som dina produkter och tjänster handlar om är målet för alla webbplatser som vill sälja något. Ett sökord ska vara relaterat till företagets produkt eller tjänst. Förslagsvis innebär detta att man har gjort en sökordsanalys och undersökt vilka sökord som kan fungera bäst. I konkurrensen bör man även se till så relaterade sökord får en chans. Tänk på att varje litet sökord som är relevant och leder till dina besökares nyfikenhet kan vara värt att optimera för att skapa rätt effekt.

Sökmotoroptimering är ingen extra tillköp till webbsidan utan en strategi man bör implementera från första stund. SEO är en mycket viktig pusselbit som en grundläggande metod för att din webbplats ska nå en synlighet och ha en chans att synas där dina kunder letar.

sökmotoroptimering analys

Resultatet av sökmotoroptimering är ibland helt fantastiskt roligt. Speciellt när vi skickar resultatet till kund och skillnaden märks i försäljning och trafik till webbplatsen.

Långsiktig strategi ger resultat på sikt

Att arbeta med sökmotoroptimering kan ta en del tid eftersom det är en långsiktig insats där analyser och statistik ligger till grund för hur utformning och innehåll skall se ut och komponeras. I grunden lägger vi strategiska metoder som gynnar din webbplats ranking och ger bättre resultat ju närmare man hamnar den algorithm använder. För det mesta ger vi oss på projekt som tar minst 6 månader att nå målen. Arbetet pågår och analyseras med dagligen, veckovis eller månadsvis beroende på din webbplats storlek. Det massiva arbetet med analys och statistik ger oss möjlighet att förstå vad som fungerar och inte. Sökmotoroptimering är den absolut billigaste marknadsföringsstrategin där vi investerar all tid och kraft i kundens egen produkt. Din webbplats växer och blir mer synlig i konkurrensen samtidigt som du äger den tid vi investerar för dig i din webbplats.