Skip to content

Om

Vi är en strategisk webbyrå med en bredd i vår verksamhet från färg och form och arbete med formgivning, identitet och logos. Vi arbetar nära kunden och lägger möten och planering hos kunden för en bättre närvaro. Vårt arbete lutar sig alltid emot ett resultat och målinriktning för att kunden ska kunna se framsteg och nyttan med vårt arbete. Att snacka strategi och planera insatser är dt vi kan bäst. Hitta lösningar för kundernas önskemål och konvertera dem till verkliga strategiska beslut.

Lyssna på kunden

Att lyssna på kunden och förstå behovet med den tekniska bakgrund vi har och använda våra 20 år i branschen är kanske vårt viktigaste verktyg. Vi har en internationell bakgrund och har jobbat med större banker, integrerat lösningar på olika språk, jobbat mer internationella kunder större delen av vår aktiva tid. Vår största källa av kunskap är vår erfarenhet och mötet med de oliktänkande kunderna som behöver olika lösningar. Ett genuint bemötande på samma nivå ger oss möjlighet att skapa relationer och utveckla företaget tillsammans med kunden.

Vi följer våra kunder från idé till projektplanering och analys med behovsanalyser och slutför jobbet med marknadsföring och SEO. Följer upp resultat och jobbar med förbättringar och affärsutveckling tillsammans med kunden i varje projekt.

Michael Baggelin

Den drivande kraften bakom Clever Click är Michael Baggelin. En prestigelös kreativ lösningsfokuserad digital strateg som firar 20 år i branschen. Med internationella projekt och skapandet av webbplatser som exempelvis Alpha Bank i Grekland eller Franska Vivre Côté Sud är roliga utmaningar som levererats. Michael var bosatt i Grekland och med det kom internationella uppdrag inom e-handel och reseguider om Grekland och även svenska företag efterfrågade internationella tjänster. Michael hade flera uppdrag som sökmotorkonsult med lansering och integration av exempelvis Bwin på den grekiska marknaden där strategier drogs och integrerades.

Michael delar sin erfarenhet som representant för näringslivet på en stol i ledningsgruppen på YH-utbildningen Digital KommunikatörCampus. Är handledare för Ung Företagsamhet i Göteborg.

Instagram