Skip to content

Kunden

Vår relation med kunden sitter i vår pedagogiska metodik att möta och lyssna på kundens behov. Den kreativa processen om kundens idé och dröm till tankar om bästa möjliga lösning är det absolut roligaste vi vet.

En tanke och idé från kunden

Kunder som kontaktat oss har en tanke om att vi kan hjälpa dem att optimera deras webbplats gentemot deras produkter och tjänster. När vi lyssnar på våra kunders önskemål startar en process där vi engagerar vår erfarenhet och kreativitet. Allt från en e-handel till en blogg kan landa i vårt knä och får alla samma uppmärksamhet om än mer eller mindre tid för att göra jobbet.

Blogg eller e-handel

Kunden som kommer för att skapa en blogg på internet får samma prioritet som en e-handelskund. Det är minst lika roligt att bolla tankar och idéer om lösningar oavsett idé. Design får en stor roll i de flesta kundmöten men det ligger som paketering i våra projekt. Vår prioritering för att skapa en webbplats är att den ska vara ett verktyg för kunden och den ska fungera som en marknadsföringskanal gentemot deras kunder och besökare.

Webbsidan ska jobba och skapa fler affärer långsiktigt

Kompletterande tjänster

En webbplats behöver mycket kringtjänster för att nå den nivå vi ofta ser behov av. Attraktion av digitala och sociala kanaler är viktigt idag och vi ser gärna att kunden följer våra råd om att använda och etablera sina konton i de verktyg som vi implementerar i en digital strategi genom hela produktionen.

Vi ser gärna att kunden använder oss som bollplank och tar del av de utbildningar vi ger. Det är viktigt att få igång webbplatsen som en maskin som genererar kunder och affärer för att växa, etablera företaget och ta plats i sitt affärsområde.

Utveckling och innovation

Våra tjänster utvecklas ideligen och vi ser till att erbjuda det kunden behöver bäst. Oavsett önskemål analyserar vi behovet och se till att erbjuda, utveckla och leverera tjänsten och produkten som behövs för uppdraget. Det kan vara en strategi kring ett etablerat företag, etablering av sociala medier och arbete med företagets identitet, Uppdrag inom appar, e-handel och sökmotoroptimering eller uppdrag där vi sköter video och spridning av nyheter i sociala kanaler. Att mäta och jobba med digital marknadsföring är något vi gjort alltid. Vi har god erfarenhet av allt från logo och profilering till sociala medier och digital synlighet.

Boka möte nu

Instagram