Skip to content

Inspiration

Vi inspireras av mycket omkring oss i vardagen. Inspiration kan komma från en resa, ett gott kaffe eller ett härligt kundmöte där vi trivs allra bäst faktiskt.

Inspiration för utveckling

Vår ide att utvecklas och ligga före i tiden med utveckling och innovation har alltid varit viktig. Där når vi ofta nya idéer kring kundens behov och vi har en fri tanke kring vad vi önskar erbjuda, utveckla och implementera. Från design till teknisk kompetens är vi ett team av enorm kompetens som jobbar inom digital produktion sedan 90-tal.

Ingenting är självklart och vi vet aldrig vem som ringer om nya projekt och önskemål. Det som är roligt är att möta nya idéer och att få utveckla dem med stor lyhördhet och implementera vår kunskap och erfarenhet med kundens kunskap och erfarenhet.

Inspiration från kunden

Kundens kunskap sätter vi först men med vår analys och erfarenhet måste vi ibland ifrågasätta tanker och idéer kring utveckling och det ekonomiska läget. Vi hjälper kunden att tänka strategiskt och planera projekt med de förutsättningar som finns. När planering och samtal lagt grunden till att nytt projekt sätter vi klorna i behovsanalys, strategi kring webben eller andra verktyg som behövs och bygger med rätt underlag. Där skapar vi våra starka samarbeten och framgång för att lyckas med alla kunder och projekt på alla nivåer.

Innovation och interaktion

Då vår kunskap ligger mycket inom digital verksamhet har våra kunder absolut mandat att dela med sig av sin expertis. Då kan vi vara trygga med en idé och kunden vara trygg med vår del av uppdraget. Vi besitter även andra erfarenheter och har jobbat med massor av olika affärsområden genom åren. Bank och finans, resor och hotell, design, kosmetika, yachting, copywriting, uthyrning och bemanning, kost och logi.

Vi arbetar sedan många år med resebranchen och driver själva flera reseguider med uthyrning av fastigheter i kompanjonskap. Saker vi tycker är roliga och utmanar oss dagligen för att ha lite mer kunskap tills imorgon.

Boka möte nu