Skip to content

Hemsida i wordpress

Våra kunder älskar att få levererat en hemsida i wordpress som är enkelt att använda och det är inte många timmar man behöver för att enkelt kunna skriva sin artiklar och uppdatera bilder i sidorna. Enkelheten avgör oftast när vi gått igenom förslag på hur man kan jobba och ser möjligheterna i den flexibla lösning som funnit i över femton år och startade som ett bloggverktyg.

Hemsida i wordpress

Fördelen ligger i att du som kund kan vara väldigt flexibel i ditt val av hemsida och du behöver inte binda dig till din mest avancerade webbyrå i stan. Att skapa en hemsida i wordpress är ett enormt fritt verktyg att arbeta med och det är smart nog att vara så enkelt att alla kan använda det. Flexibiliteten ligger även i att det går bra att använda det i vilken enhet du vill. Du kan skapa din hemsida i wordpress med datorn, paddan eller din smartphone ger dig möjlighet att redigera och skriva dina artiklar och uppdateringar.

Hemsida eller webbplats

Det är egentligen ingen som jobbar med hemsidor som kallar det för hemsidor. Vi som arbetar professionellt kallar hemsidan för webbplats. Det är en viktig detalj för oss som arbetar med dessa verktyg eftersom det innebär en stor skillnad. En hemsida är endast en sida med information. En webbplats är en på engelska kallad site som innefattar flera sidor oh tillsammans blir en webbplats med en inriktning. Speciellt om du arbetar med hemsida i wordpress så blir det nästan svårt att bara göra en sida då det heller inte blir någon direkt uppdatering.

Uppdatera din hemsida i wordpress

Tanken för de allra flesta webbsidor är att det ska publiceras nyheter och förändringar i ett företag så ofta det sker en förändring. Det finns många parametrar för om varför det ska göras och anledningar till att det ska göras. En hemsida är en informationsvägg där man delar nyheter och artiklar när det händer något man vill dela med sig av. Ditt företag har säkerligen nyheter varje vecka eller månad som du vill dela med dig av. Detta bör då publiceras för att göra skillnad.

Pengarna tillbaka på din investering

Vi arbetar efter att våra kunder ska kunna få tillbaka pengarna på sin investering i hemsidan och jobba med ett verktyg som har betalat sig. Din hemsida i wordpress ska ge resultat på din försäljning och spara pengar på din marknadsföring. Det är den idealiska situationen för en kund som anlitat oss och det vi strävar efter varje gång vi skapar en hemsida.

Instagram