Skip to content

Digitala krav skapar kaos

Vi frigör dig från digitala krav och sköter ditt varumärke på nätet.

Skulle det kännas skönt om någon annan sköter din webbplats?

Vi kan erbjuda ditt företag multipla tjänster i det digitala flödet? vi är experter på just det sedan 20 år och erbjuder exklusiva tjänster för ditt företag.

Uppdatera dina kunder

Upplevelsen av trötta webbsidor med gammalt innehåll blir en knöl i ryggen när du vet att så mycket annat är viktigare och måste göras. Vi anser att det egentligen är tvärtom där dina dagliga måsten kan lejas ut. Resultatet blir att samtidigt som din webbplats med digitala krav och företagsidentitet är uppdaterad till dagens datum uträttar du annat som du kan bättre. Bara för att du har företag innebär det inte att du är intresserad av marknadsföring och att lära dig verktygen för att faktiskt sköta företaget för att nå fler kunder.

När dina kunder ser att du sköter din webbplats är det en övertygelse att kunna lita på dig och anlita dig. Ser man på hur vi använder nätet idag så kräver kunden med färskvara än tidigare. En utgången vara i ostdisken blir inte samma attraktion som lång hållbarhet. Vi talar om beteendevetenskap och förståelsen för hur dina kunder ser dig och värderar dina tjänster. Bilden av vem du är påverkar dina besökare mer än du tror och där kan vi bli din expert.

Behovsanalys

Någon av våra skribenter i nätverket anpassar din information och flödet om dina nyheter. Vi startar med ett möte eller intervju inför en ny kundrelation där du delar kunskap om ditt företag. Behovsanalysen ser ofta lik ut eftersom vi vill få ut något av mötet med er och förstå vad ni gör, vilka ni är och vad ni står för. Du har förhoppningsvis massvis med frågor som vi kan ta före elelr efter intervjun och vi skapar en typ av kommunikation där ert företag är i fokus.

Behovsanalysen genomförs av vår beteendevetare och analytiker som även är expert på kommunikation och bemötande.

Digitala krav

Det är ett heltidsjobb att ha en webbplats som ska skötas och underhållas. Idag är det inte bara att blogga som gäller utan att posta och publicera bilder, film och upprätthålla företagets identitet. Uppgiften att sprida nyheter till nya kunder tar kraft och tid. Internet är den mest effektiva marknadskanalen och vi har arbetat med att hjälpa kunder i snart 20 år för att synas. Vi kan öka sin kundkrets och hjälpa dig leda ditt affärsområde med långsiktiga åtgärder.

Vi arbetar med strategi, design och behovsanalys för att hitta de åtgärder din webbplats behöver. Vi skriver även artiklar med långsiktig inriktning att de ska generera rätt resultat.

Instagram