Skip to content

Content marketing is king

Det är innehållet som skapar skillnad i de besökare som kommer till din webbplats. Det vi skapar med våra kunder för att nå ut är även unika artiklar om deras verksamhet i någon typ av storytelling och gedigen publicering. Content marketing styr mycket av det vi egentligen gör och skapar innehållet som driver utvecklingen hos webbplatsen besökare. Ska du satsa på att bygga en bra webbplats som lever ska du absolut jobba med content marketing där du äger innehållet själv.

Det geniala med content marketing

Är i grund och botten att vi har alla teknisk kunskap för att skapa det du behöver. Vi har en bredd från webbdesign och utveckling av webbsidor med ordning och reda till sociala medier och sökmotoroptimering. Det krävs ordning och reda för att en artikel ska bli så optimerad som möjligt. Google har sedan flera år ställt krav på innehåll. Krav som blir hårdare och styrs mer och mer av hur våra beteende i sök förståt.

Innehåll av olika karaktär

Innehåll på en webbplats kan vara allt från korrekt skriven artikel med text och bild. Du länkar och taggar din artikel och levererar perfekt content marketing. Det finns flera olika medier som gör att innehåll attraherar. Där ibland finns video och film som är världens mest växande innehåll för yngre internetanvändare.

Har du en son eller dotter runt 15-30 har du säkert upplevt psykotiska inslag i vardagen där ett gapskratt framför en telefon inte är helt ovanligt i vardagen. Det är förmodligen en upplevelse som återges av ditt barn som tittar på en kul film på Youtube. Det ska nämnas att film är ett starkt växande media bland ungdomar. Det är också tydligt att det används mer film i reklam och på flera olika sätt. Ett exempel är ICA-reklamen.

Innehåll som instagram och deras storytelling med film är kanska kul och effektivt. Att skapa content marketing kan ge stora effekter av trafik och nya kunder. Det är såklart syftet med content marketing men är också svårt att nå ibland. Ett grundläggande arbete ligger bakom att lyckas med din content marketing.

Succé är ingenting du har, succé är något du har haft och kan få igen.
Petter Stordalen

Många av våra kunder har gett förtroendet att skriva deras content marketing och vi bloggar deras innehåll och idéer ett par gånger i månaden. Det är en inspirerande uppgift att mötas i och det gör att vi växer med uppgiften.

Instagram